Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

Què significa aquesta imatge?

Què significa aquesta imatge?

Potser ha ocorregut que ja va veure fotos com aquestes: es diu "Codi QR (Quick Response) o en la seva forma amb Anglès, QR Code, i representa la visualització clara d'un conjunt particular d'informació (com un codi de barres). En específic, que és el que veuran la "visualització" de la direcció|adreça d'Internet (http://eldiaridevanessa.blogspirit.com/) de la pàgina HTML del blog «El Diari di Vanessa» que estàs a punt de visitar.

Un codi QR permet crear, entre altres coses, de forma ràpida i fàcil firmar un llibre d'una pàgina Web en particular mitjançant pel telèfon mòbil. Com?

Una direcció|adreça Web pot ser molt llarga si s'expressa amb paraules i símbols (i per tant no és fàcil d'escriure-la), especialment si vostè rep un smartphone o una petita planta. Amb un codi QR, ja no necessita escriure l'URL completa, però serà suficient, la imatge (la fotografia del codi) que es veu. El telèfon llegeix amb un programari específic, el codi QR i la posa a l'URL amb la qual llavors és possible assolir el lloc desitjat o per afegir-lo a la llista de favorits del navegador.

L'equip necessari:

- Un telèfon mòbil amb càmera.
- S'ha instal•lat un lector de codis QR de la mateixa al telèfon.
- Per a Internet, evidentment és necessari que el seu telèfon és compatible amb connexions a la xarxa.

Alguns models de telèfon pot ser sense lector de codis QR, però la llista s'actualitza ràpid.

Programari de codis

Hi ha diferents serveis (els codis QR per als seus llocs web, per exemple, per al seu blog), recomano aquests dos llocs:
http://reader.kaywa.com o www.quickmark.com.tw.

Aquí aquesta el programari per al seu model de telèfon, fins i tot a memoritzar. Per a aquells que posseeixen un iPhone d'Apple, existeixen diferents aplicacions que estan disponibles, excepte QuickMark: Recomano l'aplicació gratuïta "i-nigma" http://www.i-nigma.com/Downloadi-nigmaReader.html.

Informació addicional

Per obtenir més informació, vegi's l'article de Wikipedia sobre QR Code
http://ca.wikipedia.org/wiki/Codi_QR

Http: / / en.wikipedia.org / wiki / QR_Code (Anglès)

QR Code Generator

Publicat a El Codi QR del blog El Diari de Vanessa | Enllaç permanent