Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

24/02/2010

Reciclatge, 56 detencions: tempesta a Fastweb i Telecom Sparkle

482ed0ae3f945_normal.jpgPista de tempesta, amb un fort descens de la cotització de valors, sobre "Sparkle Fastweb 'i' Telecom (Sparkle è una subsidiària de Telecom Italia), l'empresa" de telecomunicacions i perquè "se li va demanar al comissionat per la fiscalia a Roma com a part d'un la investigació d'un maxiriciclaggio durant uns dos bilions d'euros realitzada per la Direcció de Lluita contra la màfia de la capital, juntament amb Ros i la Guardia de Finanza.

 


scaglia_t.jpg''Un dels més frau colossal vegada posat en marxa a la història nacional'', ha cridat GIP Aldo Morgigni. Cinquanta-dos ordres de detenció preventiva a la presó, i quatre sota arrest domiciliari per càrrecs d'associació il.lícita. Busco Silvio Scaglia, fundador de 'Fastweb i exdirector executiu de la companyia i investigar l'actual director general Stefano Parisi, la participació d'altres alts funcionaris de telecomunicacions de les dues empreses respecte de les quals el poder judicial s'està preparant un atac - de crèdit per Iva il.legalment reemborsat - fins a 340 milions d'euros. Investigat Riccardo Ruggiero, President de Telecom Sparkle a "moment dels fets, va ser arrestat 's ex conseller delegat Stefano Mazzitelli. No obstant això, el jutge d'instrucció també posa en qüestió els caps de Telecom Italia for''solar proves de la seva responsabilitat.''

E 'se li va demanar que deixi per al senador Nicola Di Girolamo (PDL): supòsits l' i 'que la seva elecció de "lloc a l'estranger ha tingut, gràcies a la" intervenció de la delinqüència es va organitzar. And''It estat «una massacre de la legalitat" - va dir la National Anti-màfia Piero Grasso Fiscal que va assistir a la conferència de premsa dels investigadors - a a''mix de moltes àrees: la delinqüència es va organitzar, la política, els negocis i l'economia.'' Brot de Gia 'a Milà la primera crisi en contra de Fastweb per més de 38.5 milions d'euros.

di_girolamo_nicola.jpgI, també a Milà, van ser arrestats tres administradors del grup fundat per Scaglia. En general, la megatruffa, planificat pels serveis de les empreses de venda en blanc de telèfon a la manca de existent''complacency''of de telecomunicacions de les dues empreses, ha portat a l'Estat una pèrdua de 365 milions de dòlars. A l'enquesta, que gira al voltant d'una associació criminal directament pel Mokbel Gennaro romana - va passar d'amistat amb els veïns d'extrema dreta i subversives a Magliana de la banda - i va revelar la participació de la 'Ndrangheta, per frau electoral a favor de Jeroni el 2008 elegit pels italians a l'estranger.

Per a la "detenció d'un senador, advocat i estret col.laborador de Mokbel, necessita el permís del Consell per a les eleccions que ja es 'va negar el setembre de 2008, per irregularitats anteriors' en la seva elecció. Els arrestos van tenir l'efecte d'un terratrèmol a la Borsa de Valors de Milà dels valors de les empreses implicades en la «recerca: Fastweb (3.500 empleats i més de 8 mil persones que treballen per l'empresa) ha perdut, en el tancament, 7,56 % a 15,05, un descens però menys pronunciat que les tires més d'un 10% estaven en l'última part de la sessió. Intercanvis remolí en el dia i "va canviar de mans un milió d'accions, enfront d'una mitjana de canvi d'existències diària 57mila mes passat" peces ".

sparkle 2.jpgMenys greus conseqüències per Telecom Italia, afectada per la filial assumpte legal amb 'Sparkle', que va finalitzar amb una baixa de 2,87% en els 1,083 € un dia que va veure a dos punts percentuals a perdre tots els pressupostos de la CPT. Fastweb és alhora de Telecom van dir que la víctima d'aquesta estafa Galaxy - que ha "articulat en diversos països d'Europa i més enllà amb els passatges a Singapur, Dubai i els paradisos fiscals diferents - i ja no tenen« res a amb els directius implicats en l'assumpte. Scaglia, i que «totes» les empreses estrangeres ha fet saber a través dels seus advocats per estar a punt per 'l'interrogatori i no estar relacionat amb cap delicte. Per a la "xarxa d'operacions fraudulentes comeses entre 2003 i 2006, i« també va ser detingut Lluc Berriola, l'augment de la policia financera que volien tornar capital del «grup» Mokbel mitjançant factures falses empresari Vito Tommaso Campània. Segons el jutge d'instrucció, no pot ser "nivell excepcional no evaluate''l 'dels danys causats a l'Estat, el caràcter sistemàtic de la conducta, la seva prolongació en els darrers anys i la qualitat dels operadors primaris del mercat i Fastweb i Telecom Italia Sparkle'' . La investigació i va ser coordinada per Giancarlo Capaldo i seguit per el substitut de John Bombardieri, Giovanni Di Leo, i passar a través de Francesca.

Els detinguts, entre ells alguns destacats polítics i judicials romana names''of'': entre l'advocat de la l 'Paul Colosimo, ja "participar en la investigació de la caiguda del« home de negocis Danilo Coppola, Marc Toseroni i corredors, que portaria a terme moltes de les operacions de compra fictícia de serveis d'interconnexió amb la conveniència de les companyies telefòniques als «estrangers to''clean i tornar a invertir centenars de milers de dòlars''. ''Estan tractant de posar-me a la creu. I "cosa de ciència ficció. Estic sorprès. Em sento en paracaigudes en el territori de la guerra. Em sento en un blender''said Nicola Di Girolamo, que ha anunciat una conferència de premsa demà, les al.legacions que han causat el blanqueig i la violació de la llei electoral. Segons els investigadors, el senador assistirà juntament amb Mokbel, Cap Rizzuto, reunions amb els homes del clan 'Arena' que ompliria amb el seu nom dels vots en blanc dels italians a l'estranger, principalment a Stuttgart.

El GIP és com ho van fer, el frau carrusel

42-24099464.jpgLa paraula clau és "frau carrusel". D'acord amb el jutge d'instrucció a Roma és d'aquesta manera que la "organització criminal 'va derrotar per Ros i GDF va ser capaç de" portar a terme activitats econòmiques, el valor nocional de diversos milers de milions d'euros per tal d'obtenir crèdits d'impostos amb beneficis per a centenars de milions d'euros a favor de Fastweb i Telecom Italia Sparkle. El frau carrusel es va dur a terme en quatre moviments, que li permeten crear grans deutes de l'IVA ficticis.

1) En primer lloc es van realitzar o identificats, escriu el jutge d'instrucció, un nombre de la companyia "A", totes basades en l'estranger a la UE i, de fet, creat per a les operacions de penal, i un nombre de l'empresa B ' ', amb seu a Itàlia i també, de fet, creat ad hoc.

2) 'A' va donar teòricament a 'un valor B' de '100 'de serveis, en general, però no limitat a, el trànsit telefònic, sense pagar l'IVA, ja que va ser transferit dins dels estats pertanyents a la UE (l'oferta «intra»)

3) «B», ja que societats fictícies C '- és a dir, Fastweb i Telecom Italia Sparkle - els mateixos serveis per un valor de "100" en què s'hagi pagat d'IVA de C "de 20%, com ho va ser la venda de serveis a Itàlia, amb un desemborsament final de l'aparent 'C' de '120 '.

4) 'C', finalment la va vendre a la "A" dins dels mateixos serveis amb el sistema "(com s'indica en les compres aplicables entre membres de la UE) al preu de 100" sense pagar l'IVA. D'aquesta manera, diu el jutge d'instrucció, "al final d'una essencialment neutral per a fins econòmics, ja que cada persona paga i recull '100 ',' C '(és a dir, Fastweb i Telecom Italia Sparkle) aparentment ha pagat per« 20 »a iva a 'B', l'últim en qualsevol cas, el Tresor paga, sense haver rebut la suma corresponent. Segons el tribunal, per tant, "el veritable propòsit és permetre l'operació en" C "per fer un crèdit fiscal públic de '20 'a cada operació de pagament teòrica" 100 ".Aquest crèdit es pot restar l'IVA C' «recollida dels seus clients per l'ús dels serveis públics i de telèfon (si no hi ha crèdit d'IVA) ha de passar el Tresor.

Així, si per exemple Fastweb i Telecom Italia Sparkle uns ingressos per un milió i 200 mil euros, el Tresor hauria hagut de pagar 200 thousand euros al final de la llei. No obstant això, des de l'exposició d'un (inexistent) de crèdit fiscal igual o superior a 200 milers d'euros, les runes del que havia de pagar i obtenir guanys de més de 20% per als que només han assolit amb l'operació comercial (per exemple, 1 milió 200 mil en comptes de 1 milions d'euros) ". En aquest punt, el jutge escriu:" les grans sumes de diners suposadament per pagar el cost de l'IVA per a l'empresa 'B' (anomenats 'cartes') va fer possible Fastweb i Telecom Italia Sparkle per aconseguir «fons negres dels valors enormes que constitueixen l'objecte principal de les activitats de reciclatge i de les inversions fetes per altres membres fictici d'una conspiració. "

A través d'aquest règim "criminal" va ser causat pèrdues per al Tresor del total de 370 milions de dòlars en poc més de tres anys, en particular per "dues transaccions separades fraudulenta", un anomenat 'Phuncard, "el trànsit telefònic d'altres' . La primera es refereix a la venda de targetes prepagament, anomenat simplement "Phuncards ', que conté un codi que permetrà l'accés a continguts a través d'un lloc web protegit per drets d'autor, però no ho és. La segona operació era fictici per objecte la comercialització dels "serveis de valor afegit (com el" contingut adult "), que es va adonar de la compra i el contingut a través del vehicle dels serveis d'interconnexió per al transport de trànsit de telecomunicacions internacionals. Una vegada més l'objecte del servei (telemàtica) s'ha comprovat inexistent i permès que les empreses han IVA no a l'Estat a pagar l'impost mitjançant la transferència de grans sumes de diners a l'estranger i córrer en cercles de la fluxos.

13:54 Enviat per Montse en Actualitat | Enllaç permanent | Comentaris (0) | Marcadors: actualitat, telecom italia, fastweb, italia, truffa, reciclatge | |  Imprimir |  del.icio.us | | Digg! Digg | | | | |  Facebook

Els comentaris estan tancats.