Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

31/10/2009

Els fantasmes de Halloween

halloween-ghosts-wallpaper.jpgLeila viu amb la seva mare Noemi en una torre molt gran, en Wavery Place. El seu pare havía mort fa dues setmanes per un assassinat i la policia encara estava investigant el cas. Leila té un amic, que molts duien que està boig per què explica històries molt rares sobre Halloween, que diu que les va viure. Ara mateix estava pensant l'història que li va explicar ahir (Magnus);

30 d'octubre a les 11 de la nit

Magnus vivia en una torre molt gran amb el seu pare i la seva mare. Els seus pares estaven dormint, però ell no podia dormir ja que estava nerviós, perquè el dia següent hi havia el gran dia, Halloween. Es va aixecar i va anar a beure aigua. Quan volia pujar les escales per anar al lavabo va escoltar una rascada i un crit.........rrrrrrraaaa aaaaaaahhhhhh!!!!!!! Ell Magnus per la por va corre al lavabo i llavors al acabar els crits i les rascades, encara estava "cagat de por". Anava baixant les escales molt a poc a poc, al passar el tercer esglaó-.....ajuda ajuda!!!- i ho va sentir. Va corre al llit del seu pare i la seva mare i es va ficar a dins de la manta al costat del seu pare.

Leila va pensar, i per què no hi torno? Estava pensant en escoltar una altra història, no estaria malament, així tampoc tindria por demà ja que és el 30 d'octubre. Llavors va agafar la seva motxilla on dins hi havia un exemplar del seu llibre preferit: Els jocs de la fam, que tractava sobre una fosca versió del futur proper, també hi havia un collar de plata amb un petit cor que li va regalar el seu pare el mes passat quan va fer 12 anys.


El Magnus quan va veure la Leila, va obrir la porta i li va explicar la historia següent;

halloween-pumpkin-invasion-wallpaper.jpg

31 d'octubre Halloween a les 8 del matí

Quan en Magnus és va despertar sentía a la seva mare cridar i es va aixecar amb pressa i va seguir la veu del crit, seguint el recorregut des de l'habitació dels pares, passant pel lavabo, llavors les escales, fins  on ahir escoltava els crits, les rascades...... en les parets de les escales i en elles mateixes s 'observava una gran varietat de sang i la seva mare cridar....quan després d'uns quants   segons es va tota la casa en silenci, menys la veu del meu pare que estava trucant la policía. Però Magnus va intentar mirar-ho des de prop i va pujar dos escales més intentant no tocar ni  apropar-se massa a la sang, on allà hi va escoltar algú que reia i que parlava; ha ha ha ha ha ....Rrrrrrrrraaaaaa i un altre vegada vaig escoltar una rascada com si algú rasques una pissarra.

Leila té por ja que pensava que havia mort algú que no es mereixía morir. Magnus la va mirar i li va dir que es tranquil.litzi, llavors va continuar;

Magnus ho volia dir tot a la seva mare però no va poder perquè en un tres i no res es va trobar a la seva mare inconscient al terra, no es movia, el seu pare en veure-la així, es va espantar igual que en Magnus. Així seguit el seu pare li va prendre el pols i llavors van saber que només es va desmaiar. Ell tenía l'oportunitat de dir-li al seu pare el que va escoltar a les escales, però tampoc va poder, ja que en aquell precís moment va entrar la Policia. Aquests van començar a observar aquella massa a la paret  vermella que estava a la paret i a fer preguntes al meu pare, estaven intranquils però al mateix temps semblaven molt despreocupats del que estava passant;

- Em podria dir si us plau sr. Williams que li ha passat a la seva dona?

- Segons he vist, agent, crec que és va desmaiar.

( Mentrestant els polícies van prenent nota del succés i sobre el que respon el Sr. Williams )

- Que sap vosté sobre el que hi ha sobre la vostra escala? 

-Només se que la meva dona va ser la primera en veure-ho tot, ja que em vaig despertar amb els seus crits i llavors la meva reacció va ser trucar-vos.

Al acabar d'interrogar al meu pare l'agent passa pel costat d'en Magnus amb una cara extranya, mai vista.

spooky-halloween-wallpaper.jpg31 d'octubre Halloween a les 9:30 del matí

La policia tot seguit encara estaven analitzant la sang que hi havia a la paret...

Més no et puc explicar Leila! I per què no Magnus? Per què no estem al 31 d'octubre. Vols dir que tinc d' esperar fins Halloween?-va preguntar Leila. Si si si si......adeo, fins Halloween!!

Quan Leila va arribar a casa seva amb la seva motxilla, inesperadament li va preguntar a la seva mare; Et saps algunes històries que has viscut en Halloween? Doncs jo no però en Magnus, l'amic del teu pare en sap moltes, però jo no li faria gaire cas, hi ha el rumor que diu que està boig.  Ja està? -va preguntar Leila. Ara que ho preguntes.. - li va contestar Noemi seguit d'un llarg silenci. El teu pare em deia que quan era jove, així que podria 15 anys enrere, havia vist un fantasma, però no li fagis gaure de cas, ja saps que en Magnus el va conèixer més o menys per aquella època. Així que a vegades després de trobarse en Magnus em deia que els fantasmes existeixen i que ell, si moria, seria un. Llavors de sobte va canviar de tema, vinga que ja es hora de sopar, que has estat tot el dia a fora, però al anar a la cuina a ajudar-la va veure com estava aixugant-se una llàgrima, va arribar a la conclusió que no li tornaria a preguntar res més sobre el seu pare.

El dia següent a les 12 del matí, es van aixecar. La Noemi va preparar el esmorzar. Tots plegats van esmorzar junts. La Leila, no s'havia que fer i va començar a pensar i pensar ahha deures. I va començar a fer els deures una redacció sobre Halloween.......Després de fer els deures ja hi era hora de dinar....després de dinar la seva amiga "Estela" la va trucar, i ella li va contestar el telèfon;

Diguem..Hola sóc la teva amiga Estela.....Hola Estela que passa?...Demà es Halloween no?......Si i.....Que em preguntava si vas a visitar en Magnus.....Si el vaig a visitar, per què?....Perquè com que explica històries de por que ha viscut, em preguntava si puc vindre amb tu?.....Però no erets una de les persones que deien que està boig?.....Si per aquest mateix motiu...Saps perfectament que era amic del meu pare...Ho se, però no passa res en fer-li una mica de companyia....Ens veurem demà...Gracies, fins demà..

Després d'aquesta trucada Leila va trucar en Magnus 938646645; Hola diguem qui ets? Sóc la Leila i et anava a preguntar si demà em puc portar una amiga....Si,clar....i en aquest moment Noemi em va cridar; Ja es hora de sopar Leila!!!!!....adéu....adéu Leila.

Li vaig contestar; Ja vinc Mama.........després de sopar em vaig adormir al sofà i a les 11 de la nit em vaig despertar per anar a beure aigua, després tenia ganes de anar a lavabo i quan ella pujava les escales va escoltar cridant algú; Leila Leila.... jo vaig contestar; Qui ets? SI us plau deixem si ets un fantasma.....però no havía contestació. Vaig anar a lavabo i després al llit de la meva mare. El dia següent dilluns no havia col·legit per què hi havia la tradicional festa, Halloween. Es va aixecar a les 10 i va anar a dutxar-se i a esmorzar.

Leila després de esmorzar va trucar a les 11 a Estela 938647814; Hola Estela sóc la Leila et vinc a buscar jo a casa teva o tu a casa meva?...Tu a casa meva.....Vale, una cosa més tu hem creus el que et diré ara no?... Depent, si es una tonteria no......Si o No.....Si.......Ahir per les 11 de la nit em vaig adormir en el sofà...i que?...Deixem parlar noia!! Continuo, vaig anar a beure aigua i després tenía ganes d'anar a lavabo....I que, això pot passar si veus molta aigua....Es que no he acabat Estela!!!.....Vale pos continuar....però si no em deixes parlar.....Doncs ara tens la teva oportunitat de parlar......Quan vaig pujar les escales vaig escoltar algú cridant; Leila Leila !!!I jo hi vaig contestar; Qui ets? Llavors vaig demanar que si era un fantasma que em deixés, i ningú em va contestar. Potser es un Fantasma?... però si no existeixen els fantasmes... Que si...No....Si....No....Et vaig a buscar?...Si, adéu fins ara...Adéu. Vaig despedir-me de la meva mare i vaig anar a casa de la Estela i després totes juntes a casa del Magnus. I ell va explicar-nos la següent Història;

halloween.jpg31 d'octubre Halloween a les 9:35 del matí

Magnus i el seu pare van anar cap a la seva mare al despertar-se i van preguntar-li si estava bé i ella seguidament ho va recordar va contestar; Si estic bé, han trobat alguna resposta per què hi ha tot ple de sang? No.-va contestar el pare d'en Magnus. La Policia va vindré cap a nosaltres enfadats i ens van dir que no fem-hi aquestes bromes que la Policia no està per jugar bromes eh, la sang es mentira. I va mirar en Magnus super enfadat, i se'n van anar-hi. Els meus pares em van dir que mai més fes aquestes bromes estúpides, i com a càstig em van fer  netejar tot aquella sang de mentira. Jo vaig explicar-hi que no es veritat jo no he fet tot això i lis vaig dir que vaig escoltar crits..........etc.

Peró els meus pares no em van creure res de res. Quan els meus pares s'anaven a comprar jo en aquest temps vaig cridar; Hola Fantasma o Persona per què em fas fer això?ningú va contestar. Vaig començar a netejar la sang i hi vaig recolzar a la paret per què estava cansat i vaig caure; aaaaaaahhhhhhhhhhh aaajjuuddaa!!!!!!!!!!! Vaig trobar-me en una torre vella a on hi havía un bosc enrere m'hi vaig recolzar a la paret de la torre per intentar tornar a casa meva. Però la casa es va caure i em vaig adonar que era una casa de cartró. Passejant dintre del bosc vaig trobar un altre torre però aquesta era també de cartró. Vaig trobar pel camí un altre torre i aquesta si semblava real i quan em vaig recolzar en aquesta casa no va caure res. Vaig picar el timbre i es obria sola la porta, hi vaig entrar i la porta es va tancar sola. No veia res tot estava fosc. Només escoltava cridar algú; aaaahhhhhhh!!! Vaig preguntar qui hi era? Vaig tenir una contestació; Sóc el fantasma de la mort!!! Peró en aquest moment vaig començar a cridar i veia llum, vaig obrir els ulls, era un somni! Veia els meus pares a la meva habitació preguntant-me; Has tingut un malson veien aquesta pel·lícula de por? Si, puc continuar dormint al vostre llit? Si, Magnus.

Ja està això es el que t'ha passat? Van preguntar l'Estela i la Leila. Si això es tot. En aquest moment la Estela em va preguntar; Sobre que has escrit al diari escolar? Jo li vaig contestar dient; m'he oblidat! Però si ets la organitzadora d'aquest diari escolar!? Com ho has pogut oblidar? Ja se que escriure, l' història d'en Magnus, serà un bon article i ningú més dirà que està boig. Gràcies Magnus per la teva història.-havien dit nosaltres dues. De res adéu guapes! Adéu Magnus!. Potser el que vaig escoltar a les escales no era res, per què hi era molt cansada.-va dir Leila. Si, potser Leila. Aquesta nit havíem picat el timbre i van demanar dolços i amarg. Aquesta nit inclòs Estela es va quedar a dormir a casa meva però abans de dormir ens havien quedat a les escales aveure si es veritat que algú cridava o no. Però no era la són era un fantasma i un altre vegada cridava; Sóc el teu pare recorda el que li explicava a la teva mare. I em vaig adonar que era el meu pare, li vaig dir a la Estela que comencessis a buscar a on estava . Jo vaig cridar ja l'he trobat! Hi és al sisé esglaó.

Li vaig preguntar; Que puc fer per que siguis una persona? Ell em va contestar; Tocar la meva mà. Això es el que vaig fer, tocar la seva mà. I en un tres i no res es va convertir en una persona. Leila el va abraçar ben fort , el va portar fins al llit de la meva mare i ella estava tan feliç com mai. El dia següent tots junts vam anar cap a la Policia a explicar-li el que havía passat. Peró encara hi era un misteri qui el havía matat. La policia ens va dir que el que havía matat el seu pare era en Magnus. La Leila i l'Estela es van quedar parats. La Policia tenía tota la raó perquè quan havien anat a casa d'en Magnus vam veure un ganivet amb sang amagat darrere de la porta.

Al final Leila va escriure en el diari escolar que Magnus havía matat al seu pare Max............... I tots van viure feliços!!

Escrit: per els Fantasmes

 

20:09 Enviat per Montse en Halloween | Enllaç permanent | Comentaris (0) | Marcadors: halloween, por, fantasmes, mort | |  Imprimir |  del.icio.us | | Digg! Digg | | | | |  Facebook

Els comentaris estan tancats.