Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

01/09/2009

A partir d'avui, les bombetes de 100 watts desaparèixen

89058978.jpgBulb - llum d'estalvi d'energia

A partir d'avui, les bombetes de llum tradicionals per etapes estan en prohibició entra en vigor. Una directiva de la UE preveu, en quatre etapes, que el 2012 incandescents tradicionals i làmpades halògenes són retirats del mercat.


verbot-gluehbirne[1].jpgPer contra, els comerciants autoritzats a vendre les existències actuals . Com que molts consumidors tenen reserves sobre l'estalvi d'energia per a substituir les bombetes, es va descobrir un acord amb el comerç a les poblacions amb les bombetes convencionals de llum. Si bé va perdre en convencionals bombetes de llum, la major part de l'energia en forma d'energia de calor es consumeix en l'estalvi d'energia elèctrica les llums de 80 per cent menys. Per tant, els bulbs d'edat va a desaparèixer després de la decisió de la Unió Europea gradualment retirats del mercat per tal d'estalviar energia i per promoure la protecció del clima.

A partir de l'1 Setembre 2009 són les bombetes convencionals amb una potència de 100 watts i més afectades pel règim, així com les bombetes tradicionals feble no pot ser de producció recent. El setembre de 2010, no una de 75 watts es poden vendre més en el 2.011-60 watts i 2012 bombetes arribar a desaparèixer amb fins a 40 watts en el mercat. En vista de la UE-es deté la producció d'ample de 100-watts i conservacionistes Dim bombetes advertir els consumidors contra les làmpades d'estalvi d'energia inferior. "No és recomanable comprar les llums barates", va informar a la Comissió (CESE), a Berlín.

La Comissió Europea es va referir a les làmpades d'halogen o díodes emissors de llum (LED) per a substituir la bombeta tradicional. Federal de Medi Ambient, Sigmar Gabriel va acollir amb satisfacció la reducció progressiva de l'energia-eater. El bulb ara té dret a interrompre el model. Les bombetes incandescents ara prohibides podien encara "diversos mesos" estarà disponible donat les botigues existents al detall, com ha reconegut els experts de la Comissió de la UE.

82754030.jpgSegons una enquesta de l'Alemanya del Medi Ambient d'Ajuda d'associació, només tres dels 71 comerciants enquestats ja que des de l'1 de Setembre abstenir-se completament de la venda de les llums de la majoria d'efecte hivernacle. Els resultats de l'estudi suggereixen que la majoria dels comerciants en mesos recents, les existències han augmentat. L'assistència del medi ambient va acusar l'empresa del règim de venda de les existències restants a partir de l'1 Setembre descaradament explotar.

Un estudi de la "llum neta, neta, reciclar" que ja utilitzen el 80 per cent de les làmpades d'estalvi d'energia d'Alemanya, un de cada sis abandonat per complet la llum de les bombetes tradicionals. Molts són, però escèptic sobre l'estalvi d'energia consumeixen les llums, que, en comparació amb les bombetes incandescents regulars de fins a un 80 per cent menys d'energia. Segons els consumidors VZBV molts veuran el contingut de mercuri de les làmpades d'energia escèptic. La Federació de Conservació d'Alemanya (Nabu) va instar els minoristes de disposar de bombetes trencades d'energia lliure. Si els consumidors van haver de buscar per a qualsevol col lecció Altlampe, que es temia que el mercuri que contenen l'estalvi d'energia bombetes va aterrar a la llar.

sb10070022j-001.jpgEn addició, la Nabu va demanar als fabricants per reduir la radiació electromagnètica de les llums de colors i proporcionar una agradable llum. La Comissió Europea va assenyalar que ara hi ha llums que estalvien energia amb la il luminació càlida i bombetes regulables estan disponibles. En una altra banda, els consumidors poden utilitzar les làmpades halògenes amb Xenongasfüllung o amb recobriment d'infrarojos, que no es pot distingir externament per una bombeta.

No obstant això, el potencial d'estalvi d'aquestes làmpades halògenes es compara amb una bombeta tradicional en només un 25 per cent. La Comissió Europea calcula que es pot aconseguir a través de la prohibició de la bombeta de 2020, l'estalvi d'energia de 39 teravatios / hora a l'any. Això correspon a una producció de quatre plantes d'energia nuclear.

 

de Vanessa

14:26 Enviat per Montse en Actualitat | Enllaç permanent | Comentaris (0) | Marcadors: les bombetes, energia, actualitat | |  Imprimir |  del.icio.us | | Digg! Digg | | | | |  Facebook

Els comentaris estan tancats.