Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

14/08/2009

El Dofí

jumping_bottlenose_dolphins.jpg

Els dofins mengen en un dia una quantitat d'aliment equivalent a un terç del seu pes. S'alimenten bàsicament de peixos i calamars que agafen amb les seves dents còniques i esmolades. També mengen gambes, crancs i pops.


dofins buceando.jpgEl signe de la  femella i el macho

El macho té una ralla llarga al mig i una ralla petita al costat de la esquerre, i la femella té una ralla gran al mig i una ralla petita a dal i un altra petita a baix.

Comunicació

Els delfines sempre van en grup, entre ells es comuniquen amb ultra sons. Els delfins també enemics què són: les orques i els taurons.

dofins enamorats.jpgLes dents

Els delfins tenen 88 dents sol per capturar el peix després se'l enjullen tot.

El signe de la  famella i el macho

El macho té una ralla llarga al mitj i una ralla petita al costat de la izquierda, i la femella té una ralla gran al mitj i una ralla petita adal i un altra petita abaix.

 

 

13:31 Enviat per Montse en Animals | Enllaç permanent | Comentaris (0) | Marcadors: dofí, mamífer | |  Imprimir |  del.icio.us | | Digg! Digg | | | | |  Facebook

Els comentaris estan tancats.